O nama

O nama

Poduzeće Nexus d.o.o. osnovali su 1999. godine Milan i Alen Magdić sa sjedištem u Cerni, prenoseći tako svoje dugogodišnje znanje i iskustvo stečeno u Njemačkoj sa ciljem stvaranja konstrukcijsko-tehnološkog centra. Gospodin Milan Magdić karijeru je započeo u BMW-u kao bravar, stalnim usavršavanjem i stečenim iskustvom postao je projektant za projektiranje karoserija i posebnih alata namijenjenih zavarivanju u autoindustriji. Tijekom svog bogatog radnog vijeka u BMW-u zaštitio je nekoliko vlastitih patenata. Gospodin Alen Magdić je tijekom godina razvio Nexus u jedno proizvodno poduzeće na visokoj tehnološkoj razini, koje je u stanju zadovoljiti i najsloženijim zahtijevima kupca. Djelatnost Nexus-a je strojna obrada metala, te proizvodnja dijelova za strojeve za zavarivanje, automate i robote koji se koriste u autoindustriji.

Tijekom godina poduzeće kontinuirano ulaže u nove strojeve i alate, povećavajući vlastite kapacitete i zapošljavajući pri tome mlade i stručne djelatnike. Višegodišnje iskustvo, visoka tehnološka opremljenost, obrazovani i iskusni djelatnici, intenzivna suradnja s drugim poduzećima, te zadovoljni klijenti, garancija su kvalitete i profesionalnosti naših usluga. Stalnim rastom i razvojem poduzeća dosegnuli smo potreban kapacitet i tehnološku razinu nužnu za ugovaranje zahtjevnih projekata/narudžbi za kupce izvan granica Hrvatske. Poduzeće trenutno zapošljava ukupno 110 djelatnika.

CNC Obrada metala

Ova usluga vrši se uz pomoć strojnog parka koji se sastoji od ukupno 20 CNC strojeva (glodalica) raznih izvedbi, nekoliko konvencionalnih strojeva i kompletnih obradnih centara koji zajedno omogućuju veliki spektar obrade proizvoda od metala. Radi se o strojevima najnovije tehnologije koji omogućuju brzu izradu gotovih proizvoda (naprava, alata, strojeva i robota) na jednom mjestu po konkurentnoj cijeni na međunarodnom tržištu.

Zavarivanje metalnih konstrukcija

Ova usluga obavlja se u potpuno uređenom i opremljenom prostoru površine 300 m² sa tri stola za zavarivanje i jednim za ravnanje kao i dva krana nosivosti 10 tona, što sve zajedno omogućuje našim iskusnim i certificiranim zavarivačima kvalitetnu podlogu i uvijete za rad, a poduzeću dovoljan kapacitet za izradu i najsloženijih proizvoda od metala.

Dakle, proizvodnja u Nexus-u organizirana je u dvije cjeline, od kojih se prva bavi CNC obradom metala uz pomoć postojećeg strojnog parka čime se zaokružuje jedna tehnološki zahtjevna cjelina. Druga cjelina je bravarija, koja se bavi izradom zavarenih konstrukcija.

Aktivnosti na području zaštite čovjekove okoline

Tvrtka je certificirana prema ISO 14001 te ISO 9001 sustavima za upravljanje okolišem te upravljanje kvalitetom. Sustav upravljanja okolišem definiran međunarodnom temelji se na nastojanju Uprave na:

  • poštivanju propisa,
  • trajnim poboljšanjima,
  • sprječavanju zagađivanja.

Vizija

Vizija tvrtke temeiji se na dinamičnom, inovativnom, fleksibilnom i kupcima orijentiranom pristupu.

struktura tvrtke